B&T Design: Nou în comunitatea pCon

Datele configurabile ale companiei B&T Design sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Alături de datele OFML, B&T pune la dispoziția utilizatorilor pCon imagini de produs și fișe de date complementare, care facilitează procesul de consultanță și proiectare. Informațiile suplimentare sunt accesibile în pCon.box și pCon.facts și vor fi disponibile și în versiunea viitoare pCon.planner.

Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei împreună cu informațiile suplimentare despre produs.


Prezentare B&T Design cu cuvintele proprii

Imagine: B&T Design

Imagine: B&T Design

De la înființarea sa în 1995, B&T Design dezvoltă produse, în principal mobilier tapițat, pentru diferite sectoare și domenii precum: birouri, spitale, restaurante, hoteluri și educație. Astăzi, B&T Design își prezintă inovațiile pe 6 continente, ajungând la numeroși oameni, din diferite culturi.

Realizând prima sa inițiativă în arena internațională în anul 2000, la expoziția Koeln-Messe, brandul și-a construit reputația de furnizor european de mobilă ai multor proiecte importante.

Îmbinând calitatea și specializarea într-o veritabilă disciplină a designului, oferind produse cu o perspectivă largă de estetică, funcționalitate și inovație, B&T Design a devenit unul dintre cei mai de succes jucători din industria mobilei. Fiind una dintre primele mărci care au adoptat poliuretanul în producția de mobilă, B&T Design își consideră succesul ca fiind un cumul de abilități de producție și abordări creative ale unor designeri de succes.


Aici puteți descoperi și alți producători care s-au alăturat comunității pCon.

Distribuirea este permisă