pCon.planner – Transferați rapid modificările în mai multe copii

Proiectanții și designerii de interior care foloses pCon.planner petrec mult timp adaptându-și creațiile la nevoile clientului. Adesea, ideea de bază este corectă, iar ajustările țin de punctele cele mai fine: trebuie să fie introdus un model de scaun diferit sau trebuie selectată o husă diferită. Aceste mici modificări pot consuma mult timp în total și afectează întotdeauna lista articolelor din proiect.

În acest articol vă vom arăta cum pot fi dezvoltate diferite drafturi ale unui concept de cameră, cu efort minim. Cuvântul cheie aici este „copii de referință”. Pe lângă „copiile normale” – care sunt simple duplicate ale obiectelor – pCon.planner permite, de asemenea, conectarea copiilor care sunt legate între ele în ceea ce privește conținutul. Mai simplu spus, funcționează astfel: dacă schimbați materialul, culoarea sau o proprietate de pe o copie de referință, aceste modificări vor afecta toate copiile conectate.

Cum pot vedea unde sunt copiile mele de referință? Dacă seria dvs. de planuri conține copii de referință, le veți putea recunoaște prin faptul că atunci când selectați un obiect al grupului de referință, toate celelalte copii conectate sunt evidențiate automat cu marcajul gri-verde.

pConplanner - Representation

Cum pot crea o copie de referință? Este foarte simplu: selectați obiectul pe care doriți să-l stabiliți drept copie de referință și accesați fila „Editați”. Apoi căutați „Referință” în bara de sus. După aceasta, selectați din nou obiectul și așezați-l acolo unde doriți, de câte ori doriți.

Dacă aveți un grup de copii de referință, puteți lăsa pCon.planner să își facă treaba. După cum puteți vedea în animația GIF alăturată, dacă selectați o „copie normală” și modificați proprietățile acesteia, doar un scaun își schimbă culoarea. Dacă selectați un obiect din grupul de referință și modificați proprietățile acestuia, toate celelalte obiecte sunt modificate în mod egal pentru a se potrivi. Nu-i așa că e grozav?

pCon.planner - Reference

Dacă doriți să aflați mai multe despre copiile de referință, consultați centrul nostru de ajutor online. După cum puteți vedea, dacă ați pregătit planificarea în mod corespunzător folosind aceste copii de referință, puteți face modificări ale proiectării dvs. cu foarte puțin efort, puteți face diverse sugestii și să răspundeți solicitărilor clienților. Funcționează atât în versiunea gratuită, cât și în versiunea PRO a pCon.planner. Sperăm ca acest lucru să vă optimizeze și mai mult fluxul de lucru!

Distribuirea este permisă