Nou în comunitatea pCon: Ofitres by Alvic

Datele configurabile de la Ofitres by Alvic sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.


Prezentare Ofitres by Alvic cu cuvintele proprii

Scopul nostru este să oferim o gamă completă care să permită dotarea în totalitate a unui proiect de birou profesionist, de la ghișeul de recepție până la masa reglabilă pentru ședințe. Ofitres by Alvic a fost fondată în 1990 în cadrul unui grup de producători de mobilă industrială. În 1997, a fuzionat cu GRUPO ALVIC FR MOBILIARIO S.L. De atunci, a continuat să crească pe piața națională și internațională, consolidând marca OFITRES BY ALVIC ca lider în rândul producătorilor spanioli de mobilă de birou.

Toate acestea au fost posibile datorită unei dorinței permanente de îmbunătățire a produselor și proceselor și grație unei politici eficiente de reinvestire pentru a asigura companiei cea mai avansată tehnologie. Acest lucru garantează livrare rapidă, flexibilitate în personalizarea produselor, precum și un proces de producție responsabil din punct de vedere social.

Mobilierul Ofitres by Alvic este proiectat și produs ținând cont de tendințe și de diferitele concepte de birou. Indiferent dacă sunteți distribuitor de mobilă, arhitect, designer de interior sau specificator, suntem siguri că vă putem oferi produsele și serviciile potrivite pentru a vă completa proiectul.


Aici puteți descoperi și alți producători care s-au alăturat comunității pCon.

Distribuirea este permisă