Nou în comunitatea pCon: Chameleon by Smit Visual

Datele OFML de la Smit Visual sunt acum disponibile în biblioteca de produse pCon. Solicitați datele configurabile ale companiei acum prin pCon.login.


Prezentare Chameleon by Smit Visual cu cuvintele proprii

Imagine: Chameleon by Smit Visual

Imagine: Chameleon by Smit Visual

Smit Visual este un producător olandez inovator de materiale vizuale precum tablele albe și panourile de proiecție. De-a lungul unei perioade de 40 de ani ne-am dobândit o experiență solidă în producerea și furnizarea de produse adaptate nevoilor clienților. Toate produsele noastre sunt fabricate în Geldrop în Olanda. Acest lucru garantează o livrare rapidă, o flexibilitate excelentă în munca personalizată, precum și un proces de producție responsabil din punct de vedere social.

Imagine: Chameleon by Smit Visual

Imagine: Chameleon by Smit Visual

Pe lângă tablele albe și panourile de proiecție înrămate standard, Smit Visual a introdus un concept nou și inovativ de panouri fără ramă, pe care l-a denumit Chameleon. Rezultatul este o linie contemporană de produse ale căror dimensiuni pot ajunge la paritate cu dimensiunea pereților, devenind astfel veritabili pereți de scris/de proiectare. Gama Chameleon se poate adapta oricărei camere și mai ales dorințelor tale. Tablele pentru scriere și panourile pentru proiecție Chameleon sunt întotdeauna realizate cu oțel emailat de cea mai înaltă calitate, și beneficiază de garanție pe viață!


Răsfoiţi blogul pentru a descoperi şi alte informaţii despre produsele şi serviciile pCon.

Distribuirea este permisă