Living Coral, culoarea anului 2019 – prezentare în pCon.planner!

Cu ocazia acestui articol, vom oferi un strop de atenție culorii anului 2019 (conform autorității principale din domeniu, Pantone): Living Coral, despre care am mai scris și aici.

Living_Coral_colorPatch

Vibrantă și plină de energie, Living Coral aduce căldura, bogăția interioară și confortul necesar în viețile noastre aflate mereu în mișcare. Culoarea anului 2019 este, de asemenea, ideală pentru integrarea în caminurile noastre pentru a întâmpina venirea primăverii.

Însă până la urmă, cum anume putem folosi Living coral pentru amenajarea locuințelor? Ei bine, o soluție ar fi să o folosim ca piesă de rezistență în medii neutre. Totuși, Living Coral se potrivește chiar și într-un decor alături de o paletă de culori puternice. Rozul, rose-ul sau derivatele din roșu pun în valore foarte bine culoarea anului 2019.

Pentru a ilustra impactul pe care îl poate avea Living Coral, v-am pregătit o prezentare a acesteia în pCon.planner. Cum vi se pare?

Living_Coral

Despre Pantone, culoarea anului 2019

Începând cu anul 2000, Pantone alege anual o culoare care să dea tonul pentru cele 12 luni care urmează. Experții iau în considerare mai multe elemente, precum trendurile industriei, artiștii emergenți, moda momentului, tehnologia etc..

Distribuirea este permisă