Living Coral, culoarea anului 2019!

Sunteți gata să încorporați “Living Coral” și în vestimentația, gadgeturile sau în mobila caselor voastre? Ei bine, e timpul să acționați deja, pentru că aceasta este culoarea anului 2019, aleasă de autoritatea principală din domeniu, Pantone!

Farmhouse-style-living-room-with-a-bright-coral-accent-wall-and-iconic-decor

Începând cu 2000, Pantone alege anual o culoare care să dea tonul pentru cele 12 luni care urmează. Experții iau în considerare mai multe elemente, precum trendurile industriei, artiștii emergenți, moda momentului, tehnologia etc…

Despre Living Coral, culoarea anului 2019

Culoarea câștigătoare pentru anul 2019 a fost aleasă datorită “calităților sale de a anima și de a energiza”, potrivit site-ului Pantone. Mai mult decât atât, Living Coral este și un omagiu adus frumuseții vieții acvatice, din mările și din oceanele planetei.

Întrebarea noastră este: cum anume putem introduce Living Coral în realitățile noastre cotidiene? Living Coral este o culoare care vibrează viață și poate cu success să alunge frigul și senzațiile reci ale iernii. De aceea, o putem recomanda cu multă încredere pentru șifoniere, paturi sau chiar și pentru spațiile de birouri, acolo unde este cazul.

Desigur, culoarea anului 2019 se pliază excelent pe domeniul modei, însă de ce nu am folosi-o și în amenajarea locuințelor noastre? Că tot am menționat acest subiect: dacă nu ați făcut-o deja, puteți descarca pCon.planner pentru a încerca cele mai noi produse și modele pentru cele mai reușite planuri de home design!

Distribuirea este permisă