Adu primăvara în căminul tău cu aceste idei moderne de amenajări interioare

În articolul trecut îți recomandam 3 schimbări pe care să le faci în casa ta pentru a fi în ton cu primăvara. Acum îți propunem câteva idei moderne de home design pentru a întâmpina primăvară cu zâmbetul pe buze! Iată ce poți face:

1.       Vopsește tavanul în culori îndrăznețe!

Anul acesta sunt foarte la modă tavanele vopsite în culori îndrăznețe. Cyan, mov, roz pal sunt doar câteva sugestii pe care ți le oferim. Alege nuanța potrivită în funcție de tipul camerei al cărei tavan vrei să-l vopsești. Spre exemplu, dormitorul copilului ar arata foarte bine dacă ar fi vopsit mov sau cyan. Fii creativ!

Cyan-Painted-bedroom

2.       Să fie lumină!

În multe cazuri, holurile de la intrare nu beneficiază de prea multă lumină (cu atât mai puțîn de cea naturală). Ca să rezolvi această potențială problemă, poți folosi lămpi speciale, precum cea pe care o poți vedea în imaginea de mai jos. Nu uita: holul este primul loc pe care-l văd oaspeții tăi atunci când întră în casă. Prima impresie este cea care contează cel mai mult de fiecare dată!

spring-decorating-ideas-chic-lamps-1491336540

3.       Transformă-ți casa într-o oază naturală!

Greenery este culoarea anului 2018, știm. Acest lucru însă nu trebuie să te facă să nu-ți mai dorești să ai… verde în locuință. Dimpotrivă, îți recomandăm să aduci cât mai multe plante înăuntru mai ales acum când primăvara bate la ușă. O sugestie în legătură cu modul în care le poți așeza poți vedea în imaginea următoare.

spring-decorating-ideas-green-power

4.       Schimbă perdelele!

Înlocuirea perdelelor face parte din tradiția românilor de pretutindeni. Atenție însă la ce modele de perdele alegi: în funcție de culoarea, textura și stilul acestora, poți crea un impact diferit în fiecare cameră. Așadar, alege cu grijă și asigură-te că nu folosești perdelele “noi” de 40 de ani de la bunica!

perdele-noi-primavara

Distribuirea este permisă