Noul brand MOOD de la SIMEX, disponibil în pCon.update

MOOD, noul brand al companiei românești SIMEX, este disponibil în pCon.update. Acest lucru înseamnă că poți folosi oferta de produse MOOD pentru proiectele tale oricând dorești!

pCon.update

Cine este SIMEX?

Compania SIMEX, cu sediul central în “orașul mobilei”, Șimleu Silvaniei, produce mobilier din anul 1947.  Grupul este compus din 6 fabrici cu peste 1500 de angajați, care exportă mobilierul în mai bine de 25 de țări. SIMEX a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai renumiți producători de mobilă românească din Europa de Est.

Prin ce se remarcă noul brand MOOD?

SIMEX a lansat brandul MOOD în 2018, cu ocazia celui mai important eveniment din lume dedicat industriei mobilei, IMM Cologne.

Brandul MOOD cuprinde produse de mobilier de înaltă calitate, confecționate din lemn masiv de stejar. MOOD by SIMEX a fost conceput pentru piețele din Europa, Asia și Australia.

Ce este pCon.update?

pCon.update este principala platformă pentru distribuţia datelor grafice și comerciale configurabile în format OFML pentru peste 200 de producători din diverse ramuri economice. MOOD se alătură astfel unor companii și branduri precum Steelcase, Haworth, Andrew Word, Ahrend, Walter Knoll, Vitra, ale căror produse pot fi folosite pentru toate procesele unui planing profesionist.

Ce sunt datele OFML și cum te ajută?

Standardul OFML permite crearea, distribuţia automată şi procesarea datelor de-a lungul întregului proces de configurare, ofertare şi prezentare din cadrul unui proiect de planning. Formatul OFML își găsește utilitatea în multiple domenii în afara celui de mobilier pentru birouri și casă, datorită gradului sau ridicat de aplicabilitate.

Despre familia și comunitatea pCon

pCon.update este un instrument de distribuţie online a datelor ce combină avantajele tehnologiei web cu conceptul OFML şi permite partenerilor să transmită datele produselor într-un mod eficient, rapid şi ieftin.

Comunitatea pCon este formată din arhitecți, designeri, facility managers sau dealeri autorizați. Aceștia sunt direct interesați să colaboreze ca să-și atingă obiectivele, de multe ori comune: creșterea notorietății și a vizibilității, creșterea vânzărilor, atragerea mai multor clienți etc…

Partenerii pCon se pot bucura de multe avantaje atunci când își listează produsele pe platformă. Unul dintre cele mai importante este deschiderea pe piețele externe, ce reprezintă un pas foarte mare pentru creșterea vânzărilori, dar și pentru crearea de conexiuni interne și internaționale. Întrucât pCon este alegerea profesioniștilor, MOOD și alte branduri și grupuri cu renume se alătură constant comunității noastre.

Cum poți folosi datele OFML MOOD?

Pentru a avea acces la produsele MOOD trebuie sa fii membru al comunitaţii pCon. Dacă ai deja cont, trebuie doar să te loghezi în pCon.update. Următorul pas este să te abonezi la furnizorul dorit (MOOD By Simex, în cazul de față), iar după aceea vei putea alege și adăuga modelele preferate din oferta furnizorului în propriile tale planuri!

Dacă nu ai încă un cont pentru pCon.update, te poți înregistra gratuit aici.

Distribuirea este permisă