Hot în lumea home design-ului ACUM

Să decorezi o locuință presupună atât inspirație, cât și imaginație. Uneori, să cauți ideile în cele mai neobișnuite locuri poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a stârni flacăra creativității.

Richer-Color-Palettes

Dacă ai în plan să faci modificări (fie acestea mici sau mari) asupra locuinței tale, iată 3 dintre cele mai hot trenduri din home design:

1. Mobila cu multiple întrebuințări

Spațiul de depozitare suplimentar poate fi amplasat sub pat, cu rafturi în colțuri, în tavane false sau sub formă de paturi personalizate, care pot stoca multe lucruri inăuntru. Aceste soluții de stocare ce nu par a fi dulapuri standard, ci mai degrabă arată că niște pereți cu panouri aproape invizibile în spatele cărora există spațiu pentru depozitare. Dulapurile personalizate cresc în popularitate, la fel ca elementele do-it-yourself, care presupun personalizarea obiectelor și folosirea lor la cele mai uzuale activități ale noastre.

beach-diy-decor-ideas-0

2. Materialele nemuritoare

Să aibă un cămin sigur și confortabil este primordial pentru oricine pe această planetă. De aceea, materialele folosite trebuie să fie capabaile să ofere satisfacție garantată pentru toți. Spre exemplu, catifeaua, cu toate că unii dintre noi am spune că este expirată și prea demodată, rămâne în topul preferințelor designerilor.

De asemenea, materiale nobile precum bronzul, onixul sau marmura încă se caută foarte mult. Motivul este unul simplu: designerii și oamenii obișnuiți nu pot să nu aprecieze talentul și priceperea celor care șlefuiesc și pregătesc obiectele confecționate din aceste materiale.

Nu în ultimul rând, lemnul nu și-a pierdut nici acesta din farmec în lumea amenajărilor interioare. Mai mult decât atât, lemnul este utilizat acum aproape oriunde în locuințe, chiar și în băi.

airy-bathroom-with-wood-floor

3. Obsesia pentru welness

Popularitatea campaniilor de welness a început să influențeze generațiile de tineri și în ceea ce privește tendințele de home design. Acest lucru se poate observa cel mai bine când ne uităm la cât de mult se folosesc plantele indoor. Având plante sau chiar grădini întregi în interiorul locuințelor este o modalitate pentru oameni să fie mai sănătosi și mai atenți. În plus, acestea scad nivelul de stres și îmbunătățesc modul de viață.

Kookaburra-horticulture_hero-750x494

Sperăm că v-a plăcut să vă delectați cu noutățile din lumea designului interior și vă așteptăm pe toți, cu mic și cu mare, să încercați aplicația noastră de amenajări interioare pCon.planner!

Surse foto:

homedit.com

rilane.com

Distribuirea este permisă