Ai încercat și tu noua versiune pCon.box?

Am prezentat-o live la ORGATEC, însă nu am vorbit suficient despre noua versiune a aplicației pCon.box.

Așadar este momentul ca cei dintre voi care nu au aflat încă să descopere avantajele celei mai recente versiuni de pCon.box!

pCon.box_AR_logo

Infotainment la nivel înalt cu ajutorul Realității Augmentate!

Noua funcție AR (Augmented Reality), disponibilă pentru pCon.box, conferă aplicației un plus de spectaculozitate, dar și eficiență. Configurează, planifică și prezintă-ți soluțiile în amenajări interioare bucurându-te de această inovativă funcție!

Alte highlight-uri ale noii versiuni pCon.box:

Îți place sau ai nevoie să folosești mai multe produse din suita pCon? Cu OBK export poți alterna cu ușurință între device-uri, păstrând toate planificările tale într-un singur format standard!

Un nou model de materiale îmbunătățește calitatea afișării planurilor (disponibil și pentru celelalte produse pCon)

Nu ai încă noua versiune pCon.box? Descarc-o apăsând pe unul dintre butoanele de mai jos!

Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app

*Atenție: update-ul pCon.box pentru Windows va fi disponibil în curând. Până atunci poți folosi versiunea curentă a aplicației.

Despre pCon.box

pCon.box este o aplicație interactivă ce vine în ajutorul celor ce folosesc date OFML în punctele de vânzare. Graţie acestei tehnologii, produsele pot fi configurate şi adaptate nevoilor clienţilor. În plus, cu ajutorul interfeţei prietenoase, se pot prezenta și partaja cu ușurință detalii despre produse și liste de prețuri – din mers sau de la birou!

Distribuirea este permisă