pCon.planner 8.0 – Vizualizările real-time, mult îmbunătățite

Materialele fac diferența!

Cu noua versiune pCon.planner 8.0, te poți bucura de vizualizări real-time mult îmbunătățite. Ce anume am schimbat? Află din rândurile de mai jos!

Prezentările de calitate au nevoie de ceva special pentru a ieși în evidență. Mobila frumoasă și planificarea ca la carte nu mai sunt suficiente. Este momentul să între în scenă materialele potrivite. Acestea influențează masiv realismul planurilor tale și fac deseori diferența dintre o prezentare bună și una cu adevărat excepțională.

Cu aceste lucruri în minte, am simțit că era timpul potrivit să îmbunătățim modelul de materiale, iar versiunea pCon.planner 8.0 ne-a permis asta!

Bild1_8.0

Noutățile noului model de materiale

Noul model permite inserarea de reprezentări realiste a materialelor în modul real-time. În același timp, acesta este suportat de motorul de randare OSPRay. Deoarece se bazează pe randări fizice, materialele vor avea un comportament fizic plauzibil. În plus, funcționează în absolut toate modurile de iluminat disponibile.

Concluzia? Imaginile vor fi ușor de realizat, mult mai realiste, iar prezentările vor avea doar de câștigat!

Influența asupra editorului de materiale

De asemena, am revizuit și editorul de materiale, iar acum acesta este mult mai bine structurat. Mai mult decât atât, am limitat unii parametri pentru a ușura ajustarea materialelor. Pentru informații suplimentare, puteți accesa această pagină.

Am conceput aceste modificări cu scopul bine precizat de a adauga o notă de realism prezentărilor tale, pentru că am considerat că acesta ar trebui să fie principalul obiectiv.

Încă nu ești convins? Atunci poate că e nevoie să vezi cu proprii tăi ochi de ce este capabil noul model de materiale, disponibil cu pCon.planner 8.0!

Distribuirea este permisă