pCon.planner 8.0 este live!

pCon.planner 8.0 este disponibil de acum pentru tine! După ORGATEC și lansarea pCon.facts, a venit momentul mult așteptat al apariției celei mai noi versiuni a softului nostru de amenajări interioare.

181106-Website_Banner_P-PL_8_0

Iată care sunt adițiile pCon.planner 8.0:

Frumusețea din interior

“Nu ai o a doua șansă pentru a face o primă impresie bună”. Această zicală se potrivește și mai bine când ne referim la designul interior. Ei bine, am conceput pCon.planner 8.0 pentru a face și mai multe furori! Cu noul motor de randare și cele mai noi materiale realiste, planurile tale de amenajări interioare vor fi cu siguranță…impresionante!

Pregătind decorul ideal

Indiferent de ce atmosferă îți doreșți pentru proiectele tale de home design, toate setările cu ajutorul cărora o poți crea pot fi găsite în noul Environment dialog. Inserează decoruri, adaptează iluminatul…tot ce ține de atmosferă este disponibil de acum într-un singur loc în cadrul pCon.planner.

O bază solidă

pCon.planner 8.0 vine echipat cu o funcție de import PDF nou-nouță. Aceasta îți permite să folosești relevee în formatul PDF în planificatorul de cameră 3D. Rândurile și textul sunt păstrate intacte, ceea ce înseamnă că mai rămâne ca tu să inserezi pereții în pdf.

Înlocuirea obiectelor

Cu noua versiune a pCon.planner poți să creezi super rapid mai multe propuneri de mobilare în cadrul planurilor tale de home design. Prin intermediul opțiunii de înlocuire a obiectelor, poți schimba mai multe articole la foc automat, printr-un singur click!

 

În afara acestor aditii asupra versiunii standard a planficatorului nostru de cameră, utilizatorii pCon.planner PRO vor beneficia și de:

Batch-Rendering

Aceasta este una dintre opțiunile pe care mulți dintre voi le așteptați. Practic, ea permite randarea unui grup de imagini chiar și în timp ce lucrați la proiectul propriu-zis. Utilizatorii versiunii PRO vor putea beneficia de acest detaliu foarte important.

Depistarea produselor dorite cu mai multă ușurință

Să găsești produsul dorit într-un plan foarte extins, în care se află o mulțime de alte produse și articole se poate asemăna deseori cu găsirea unui ac în carul cu fan. pCon.planner 8.0 PRO schimbă de acum datele problemei! Cu noua selecție de produse, vei putea găsi ceea ce te interesează cu mai multă lejeritate și fără bătăi de cap!

 

Mai multe detalii și informații despre noile funcții ale celei mai recente versiuni de pCon.planner sunt disponibile, desigur, în pCon.planner Help Center. Te invităm să nu le ratezi!

Dacă te-am convins, atunci poți descarca direct pCon.planner 8.0 și te poți bucura de îmbunătățirile softului nostru de home design CHIAR ACUM!

Distribuirea este permisă