Produsele Genexco, în catalogul virtual pCon!

Compania franceză de echipamente dedicate spațiilor de lucru, Genexco, a devenit unul dintre partenerii pCon. Produsele sale pot fi găsite în catalogul virtual pCon.catalog al aplicației de amenajări interioare, iar doritorii le pot încerca oricând!

Genexco-presentation

Despre Genexco

Genexco este un producător cu o experiență de peste 30 ani în industria mobilei pentru spațiile office și mediile colective. Soluțiile propuse clienților sunt în egală măsură estetice, funcționale și foarte dinamice, fiind ideale pentru a satisface exigențele oricărui tip de public. Genexco oferă și idei de personalizare a spațiilor, totul pentru a crea, dar și a încuraja și promova bunăstarea angajaților la mediul de lucru.

De notat este și faptul că pentru conceperea produselor sale, Genexco colaborează cu designeri care-și aduc aportul la planificarea ideilor de bază care stau la fundația acestora. Compania își dorește să livreze doar produse din materiale conforme cu legislația de protecție a mediului înconjurător înainte de toate.

De acum puteți descarca datele OFML ale Genexco pentru a avea acces la toată gama sa de produse! În același timp, vă invităm să accesați și site-ul companiei Genexco (pentru cunoscătorii de limba franceză), întrucât suntem siguri că veți descoperi o mulțime de lucruri interesante!

Și cum mai sunt 2 zile de ORGATEC, cel mai mare eveniment dedicat produselor de mobilier din industria office, cei dintre voi care au posibilitatea ne pot vizita. Citiți aici lista cu surprize pe care am pregătit-o!

Distribuirea este permisă