EasternGraphics la ORGATEC: ce surprize pregătim

Cel mai mare eveniment din lume dedicat industriei mobilei office, ORGATEC, stă să înceapă. La fiecare 2 ani, ORGATEC este organizat în Cologne, iar echipa noastră EasternGraphics pregătește multe surprize pe care trebuie să le descoperiți!

invitatie-ORGATEC-pCon

Mai multe informații despre inovațiile și noutățile pe care vizitatorii le pot “experimenta” la standul nostru de la ORGATEC:

pCon.planner 8.0

Această versiune este în lucru de peste 2 ani. Printre cele mai importante schimbări pe care le vom integra în pCon.planner sunt noul format Physically Based Rendering (PBR), care va fi folosit pentru toate aplicațiile pCon, dar și noul mod de vizualizare în timp real.

pCon.facts

Cea mai recentă aplicație pe care am lansat-o s-a dovedit foarte apreciată încă de la bun început. Pentru că permite accesul centralizat la toată informația și documentația produselor, echipele de vânzări ale companiilor își pot crea prezentări mult mai intuitive, eficiente și orientate către clienți.

Mulți producători au început deja să integreze sistemele lor proprii PIM (Product Information Management) în pCon.facts pentru a ușura și mai mult munca departamentului de vânzări. Mai multe informații despre acest subiect –  la ORGATEC!

pCon.box

pCon.box a primit de-a lungul ultimelor luni mai multe face-lifturi: am reușit să îmbunătățim calitatea vizuală a aplicației, funcțiile realității augmentate și multe alte elemente.

Realitatea Virtuală în pCon.planner

La ORGATEC vom prezenta noua versiune a pluginului nostru de realitate virtuală. Calitatea vizuală este mai bună ca oricând, iar exportul proiectelor de home design se poate face mult mai rapid!

Despre ORGATEC, cel mai mare eveniment dedicat industriei mobilei office

Ediția octombrie 2018 a celui mai important târg de mobilă pentru spații de birouri din lume, ORGATEC, are ca temă centrală cultura organizațională. Întrebările la care expozanții trebuie să găsească răspunsurile potrivite sunt cum anume pot funcționa armonios libertatea de exprimare și rigoarea/structura bine definită în mediul office, dar și cum anume se poate stimula creativitatea angajaților prin intermediul diversității, colaborării dintre angajați, motivației și încrederii.

EasternGraphics vă așteaptă pe toți între 23 și 27 octombrie în Cologne pentru a participa la acest eveniment de top și pentru a descoperi cât de mult vă poate ajuta suita de softuri de amenajări interioare pCon atât la planificarea interioară, cât și în cadrul procesului de vânzări! Ne puteți găsi la pavilionul 8, standul C048.

Până atunci vă urăm toate cele bune!

Distribuirea este permisă