Producători: întâlnire analogică despre revoluția digitală

Peste 30 de reprezentanți ai industriei de mobilă pentru spații de birouri s-au strâns împreună în Fulda (Germania) pentru a obține și a împărtăși informații despre cele mai noi evoluții din domeniile digitalizarii și al vânzărilor. Acest eveniment a avut loc chiar înainte de ORGATEC, punctul de referință din fiecare an al industriei office. Cu ocazia întâlnirii, organizatorii au pregătit și un program bine ales, care a rezumat foarte bine ultimele noutăți tehnologice, asezonându-le cu exemple practice.

Ștefan Kokkes, Șeful Diviziei Internaționale de Marketing de la Industrieverband Büro und Arbeitswelt (iba), a ținut un discurs impresionant despre sectorul industriei de mobilă pentru spații de birouri în era digitală. El a prezentat inclusiv unele dintre perspectivele companiei sale cu privire la subiectul abordat. Discursul a fost o introducere perfectă pentru prezentarea noii aplicații de la punctul de vânzare, pCon.facts.

Fulda_pCon.facts_

A urmat Andreas Kämpfe de la Sedus Stoll AG, care a vorbit despre viața sa de reprezentant de vânzări. Noi suntem încrezători că un număr din ce în ce mai mare de astfel de persoane cu aceste funcții se vor baza pe pCon.facts pentru a-și construi și susține prezentările în fața clienților. La întâlnirea de la Fulda, oaspeții au putut să testeze aplicația noastră, inclusiv funcția de Realitate Augmentată, highlight-ul evenimentului!

Ai ratat prezentarea? Nu-i nimic, pentru că ne poți vizita la ORGATEC SAU poți explora beneficiile pCon.facts chiar pe iPhone-ul tău!

E-Mail-Signatur_Orgatec_2018_EN

Mulțumiri speciale wegscheider office solution pentru că a făcut posibil evenimentul desfășurat la Fulda!

Distribuirea este permisă