Produsele Camira Fabrics, disponibile acum în pCon.catalog

Camira, un producător renumit de țesături și textile, este de acum membru al pCon.catalog! Produsele sale, folosite într-o gamă largă de interioare, precum spații de birouri, școli, centre medicale, zone de retail sau chiar și autobuze și trenuri, pot fi regăsite în catalogul nostru virtual!

camira-fabrics

Combanie fondată în Marea Britanie, Camira, este recunoscută în lume pentru conceperea și dezvoltarea de textile eco-friendly. În fiecare an, compania produce peste 8 milioane de metri de textile în centrele sale din Regatul Unit și din Lituania. Camira se ocupă de întregul proces de transformare al materiei prime în textile și livrează produse pentru toate gusturile, de la cele clasice la cele mai moderne. De asemenea, compania are întotdeauna grijă să întrunească cele mai ridicate standarde de calitate.

Acum că toate modelele de textile confecționate de către Camira Fabrics pot fi găsite în pCon.catalog, le puteți folosi după bunul plac la designurile voastre interioare virtuale. Tot ceea ce trebuie să faceți este să alegeți ce preferați și să le integrați obiectului dorit. În pCon.planner, textilele pot fi găsite și la tabul Materiale.

Distribuirea este permisă