Calitate înainte de toate – brandul norvegian de mobilă Ekornes, acum în pCon.catalog!

Avem plăcerea să anunțăm un nou membru care se alătură pCon.catalog: firma producătoare de mobilă din Norvegia, Ekornes!

KontorIdealCity_1313x588

Nu-i așa că mobila trebuie să îndeplinească cel puțin 4 criterii esențiale? Confortul, aspectul, funcționalitatea și gradul de sofisticare sunt lucruri pe care fiecare dintre noi le ia în seamă la un moment dat atunci când își alege o piesă nouă de mobilier. Ei bine, toate aceste elemente sunt prezente în oferta brandului norvegian Ekornes.

Ekornes Office AS, divizia responsabilă pentru segmentul office din grupul Ekornes® ASA, propune, printre altele, celebrele modele de scaune Stressless pentru birouri, pe care orice angajat din orice colț al lumii și-ar dori să le folosească. Aceste piese de mobilier de calitate premium se potrivesc de minune nu doar în spațiile de birouri propriu-zise, ci și în foaiere, recepții sau săli de conferințe!

Designerii de interior, arhitecții sau pur și simplu cei pasionați de planificarea în amenajări interioare își pot integra de acum în planurile lor pCon.planner toate modelele Ekornes de canapele, măsuțe, scaune și multe altele! Toate acestea pot fi descărcate în pCon.catalog!

Distribuirea este permisă