4 trenduri la modă în amenajări interioare toamna aceasta

Este acel timp din an când tonurile bogate și pline, culorile închise și motivele florale de mari dimensiuni sunt la modă în cazul amenajărilor interioare. Pentru că fără-ndoială că acesta este subiectul cel mai fierbinte al momentului, vă vom prezenta 4 trenduri care sunt foarte căutate toamna aceasta în home design. Iată care sunt acestea:

1. Motivele florale de mari… dimensiuni

Acesta este un trend cu adevărat special: până la urmă cui nu-i plac florile, și mai ales dacă sunt extinse la nivelul pereților (tapet), pernelor și chiar… așternuturilor? Cu cât sunt mai mari și mai impunătoare, cu atât mai bine. Aveți grijă totuși: încercați să păstrați cât mai simple restul elementelor care alcătuiesc restul accesoriilor. Vă doriți ca florile să fie în centrul atenției, nu?

BohoFlowersLPLarger

2. Auriul

Cu toate că auriul poate fi folosit ca și culoare de bază în home design și vara, acesta se potrivește de minune și toamna! Mai mult decât atât, oamenii din industria amenajărilor interioare insistă că auriul este a must-use în casele noastre în acest anotimp. Asta, desigur, dacă dorim să fim la modă cu trendurile de amenajări! Ca să vă stârnim imaginația, mai jos aveți un exemplu.

red and gold autumn

3. Navy este noul… albastru

Navy este Culoarea cea Mare în această toamnă în amenajări interioare. Gentil pentru ochi, însă în același timp perfect pentru a ilustra bogăția și frumusețea toamnei, navy blue poate fi integrat peste tot în locuințele voastre. O notă aparte dacă-l folosiți la tapetul de inspirație japoneză. Totuși nu uitați: nu puteți da greș cu navy blue toamna aceasta!

Color-Trends-2018-Home-Interiors-by-Pantone-Orange-Blue

4. Jet Black

Iubitorii culorilor monocrome se se vor îndrăgosti cu siguranță de acest trend… Totul ține de accesorii în cazul nuanței jet black. Dacă sunteți fanii negrului abundent, aveți grijă: nu exagerați, ci folosiți blocuri mici de negru aici și colo, dar în cantități moderate. Pentru un strop de contrast, adăugați și câteva nuanțe de alb.

jet black

Acestea au fost sugestiile noastre cu privire la trendurile de amenajări interioare din toamna aceasta. Voi ce schimbări plănuiți să faceți în casă? Lăsați-ne sugestiile voastre mai jos.

Distribuirea este permisă