Sedus integrează pCon.facts în ședințele naționale de vânzări

Sedus Stoll AG, una dintre companiile europene de top din domeniul industriei de mobilier office, este și un pionier în departamentul rețelelor de parteneri și al soluțiilor inovative de vânzări. Astfel, nu a fost nicio surpriză că “Digitalizarea la punctul vânzării” a fost subiectul de discuție de la ultima întâlnire de vânzări din Waldshut, iar comunicarea digitală cu clienții a fost focusul.

Într-o prezentare live a aplicației pCon.facts, toți participanții au putut vedea cum smartphone-ul de zi cu zi poate să fie folosit pentru prezentări interactive chiar la punctul de vânzare. Mai mult decât atât, participanții au putut chiar și să-și descarce o versiune trial a aplicației, pentru a o testa ei înșiși.

Cu această ocazie, dorim să mulțumim echipei Sedus pentru ospitalitate și pentru schimbul constructiv de informații despre creșterea expertizei în consultanță la punctul de vânzare.

Ai vrea și tu să-ncerci pCon.facts înainte de lansarea sa oficială la ORGATEC sau ți-ai dori să ai parte de un “invitat special” la conferința ta de vânzări? Fă-ți o programare direct la unul dintre consultanții pCon sau trimite-ne un e-mail – ne vom asigura că cererea ta va ajunge la cine trebuie!

Distribuirea este permisă