Stiluri de amenajări interioare care prezervă vara tot timpul anului

Încă se simte în aer atmosfera de vară? Totuși anotimpul cald s-a terminat, cel puțin asta ne spune calendarul, însă asta nu ar trebui să ne-mpiedice să găsim idei pentru a păstra în continuare vibrațiile verii în căminele noastre.

Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai cool stiluri de amenajare interioară de vară din 2018, care va vor duce cu gândul la vacanțele pe plajele însorite!

Stilul tropical

Cuvântul “tropical” vă amintește de cocktailuri, flamingo, frunze mari și verzi sau flori impresionant de colorate. Ei bine, acest stil de home design pune în valoare toate cele amintite mai sus. O explozie de greenery, fie ea reală sau tapetată pe absolut orice! Doar imaginația este limita pentru a crea cel mai paradisiac locșor de pe pământ chiar în confortul căminelor voastre!

leos_tropical

Stilul “colorat”

Vă mai aduceți aminte de acele zile lungi de vară din copilărie în care vă petreceați timpul la piscină? Mai știți acele culori vibrante care vă-nconjurau? Lumina care se reflecta în apă și care crea un albastru aproape viu? Dacă aceste amintiri încă vă mai sunt cunoscute, atunci puteți foarte ușor să încorporați câteva dintre ele în decorul locuințelor voastre. La fel ca și la stilul tropical – doar imaginația este limita!

static1.squarespace.com-colorful

Stilul “floral”

Acest stil este un omagiu adus zilelor de vacanță de vară când recoltele se aplecau lin sub apăsarea vântului, iar florile își răspândeau parfumul suav în toate cele 4 zări… După cum știm, folosirea florilor în designul interior nu este neapărat un lucru specific verii, însă există o conexiune foarte puternică între vitalitatea și prospețimea florilor și acest anotimp. De aceea, vă recomandăm să adăugați cât mai multe flori în case: fie ele “tapetate”, încorporate pe perne / pe alte elemente decorative sau în stadiul lor natural, în buchete sau vaze.

TenstaKonsthall_byFront_projectimage_1880_flowerful

Stilul marin

Un stil clasic în adevăratul sens al cuvântului, stilul marin este elegant și nemuritor. Umbre de albastru, alb și bej, cu un strop de verde vă vor duce cu gândul la ocean, la pietricelele de pe plajă, la scoici sau la plimbările sub lumina lunii…Cu alte cuvinte, la acele zile și nopți în care toate grijile de pe lume se evaporau și tot ceea ce rămânea era… atunci și acolo, doar voi.

©AlyssaRosenheck2016-28_seaside

Sunteți gata să puneți în aplicare unul dintre stilurile propuse de noi? Înainte să-ncepeți, vă recomandăm să-ncercați să creați un plan de amenajare în pCon.planner. Aici veți găși absolut tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv accesul la 3D Warehouse, unde veți găsi toate accessoriile necesare pentru noul vostru decor!

Distribuirea este permisă