Datele OFML ale A. & H. Meyer, disponibile cu pCon.update

Ți-ai dorit mereu să spui adio problemelor cu bateria laptopului tău? Ți se-ntâmplă să rămâi fără baterie exact când ți-e lumea mai dragă, fix în momentele acelea când nu ai nicio sursă electrică prin preajmă? Dacă da, atunci este timpul să faci cunoștință cu soluțiile unice de electrificare oferite de A. & H. Meyer GmbH!

AH_Meyer_Produktbereiche

 

Fondată de către August Meyer în anul 1961 în North-Rhine Westphalia, compania a fost inițial un furnizor pentru industria locală de mobilă. În anul 1982, portofoliul acesteia s-a îmbogățit cu o nouă gama de produse: celebrele socket boxes NETBOX, cu un uz foarte răspândit în varii aplicații, au luat așadar naștere. Acum acestea pot fi găsite în spații de birouri, dar și în locuri publice și comerciale din întreaga lume.

De acum, datorită datelor OFML de la A. & H. Meyer proaspăt disponibile, poți folosi și configura produsele NETBOX pentru planurile tale de design interior cu pCon.planner. Prin intermediul pCon.update vei fi informat cu privite la cele mai noi actualizări chiar din momentul lansării acestora, astfel încât poți să fii sigur că vei lucra cu cele mai noi produse.

Încă nu eșți înregistrat la pCon.update? Creează-ți un cont chiar acum și vei avea acces la produsele a peste 100 de companii!

Distribuirea este permisă