Puterea globalizării: Studenții din Indonezia vizitează sediul EasternGraphics din Germania

De curând, peste 60 de studenți de la International University Liaison Indonesia (IULI), au putut observa în mod direct cum funcționează o companie din Germania. Studenții se află în Germania de un an, pentru cercetare și beneficiază de un internship.

Cu ajutorul TU Ilmenau, care de mai mulți ani este o sursă pentru staff-ul EasternGraphics, dar și organizatorul proiectului în Indonezia, am putut să le oferim studenților această oportunitate de a ne vizita.

Astfel, într-una dintre extensiile clădirii EasternGraphics, am organizat evenimentul pentru studenții indonezieni. Ne-am bazat foarte mult pe exemple practice ale dezvoltării de produse proprii în cadrul companiei noastre, dar în același timp, am avut și o conferință ținută de CEO EasternGraphics în camera de conferințe.

Studenții au fost foarte entuziaști pe tot parcursul șederii lor și și-au manifestat interesul cu privire la multe aspecte și utilizări ale softului pCon.planner. Câteva dintre imaginile dedicate acestui eveniment le puteți vedea în galeria de poze de mai jos.

Distribuirea este permisă