4 metode sigure și creative de a-ți personaliza locuința

Atunci când te muți la casă nouă sau pur și simplu te-ai plictisit de vechiul look al locuinței tale, este absolut firesc să te gândeșți ce ai putea să schimbi pentru a oferi căminului tău o notă de prospețime și de… personal. Noi ți-am pregătit 4 metode sigure și creative pe care le poți folosi și tu pentru a-ți personaliza locuința.

1. Vopsește-ți ușa de la intrare

Poate una dintre cele mai la-ndemână metode pentru a-ți personaliza locuința este să-ți vopseșți ușa de la intrare. Alege o culoare care să te reprezinte! Îți garantăm că noul feeling pe care-l vei avea când vei pași în casă ta după ce vopseșți ușa va fi… wow!

Front door project

2. Adaugă suporturi umerașe cu prindere de perete

Un suport (sau mai multe) de umerașe cu prindere de perete poate face o mare diferență în ceea ce privește organizarea din locuința. Ceea ce trebuie să faci este să le amplasezi în cele mai potrivite locuri, adică acolo unde tu și familia ta tindeți să vă aruncați lucrurile… alandala. Holul de la intrare, baia sau dormitoarele sunt, de obicei, cele mai bune locuri.

pallet-wood-wall-hooks-2-of-3

3. Alege-ți un locșor special pentru chei și alte obiecte importante

Un mic tertip pentru a-ți personaliza locuința și a-i oferi un feeling de intimitate îl reprezintă alegerea sau crearea unui loc pentru chei și pentru alte obiecte importante. Poate fi un rând de cârlige de perete, o tavă sau un mic vas. Totul este să nu uiți să îl folosești!

the_handmade_desk_organizer_boasts_integrated_watch_stand_iphone_dock_key_holder_2

4. Tapetează cel puțin un perete al unei camere

Cea mai potrivită camera pentru a pune tapet în ea este baia. Aici, un tapet amuzant și îndrăzneț îți poate crește bună-dispoziție și poate conferi un element de noutate și prospețime întregii locuințe, pe ansamblu.

25-gorgeous-wallpaper-ideas-for-your-powder-room-modern-wallpaper-for-bathrooms

Tu cei idei ai pentru a-ți personaliza locuința? Lasă-ne sugestiile tale în secțiunea de comentarii de mai jos și nu uita să descarci (dacă nu ai făcut-o deja) aplicația pCon.planner pentru cele mai cool planuri de home design!

Distribuirea este permisă