3 sfaturi prețioase pentru randarea interioarelor

pCon.planner nu este doar un excelent program de planificare 3D, ci este și o unealtă excelentă pentru vizualizarea și prezentarea designurilor de interior.

În acest articol vom discuta despre 3 lucruri foarte importante de care trebuie să țineți cont atunci când prezentați spații și concepte de interior create online.

Wohnung-ohne-Deko-V4-Final-500px-Kopie

1. Focusul tot timpul spre înainte!

La randarea scenelor de interior,este crucial să fiți foarte atenți la liniile verticale și la margini. Încercați că acestea să fie paralele cu marginea imaginii.

În pCon.planner, puteți evita cu ușurință unificarea liniilor dacă folosiți camere și le aduceți la același nivel sau dacă folosiți Camera Type Architect din Media Maker.

2. Să fie lumină!

Aproape de fiecare dată când frunzariti un catalog de mobilă poate că ați observat că luminile sunt întotdeauna aprinse. Folosirea lămpilor sau a surselor de iluminat similare prezintă câteva beneficii: umple camerele cu lumina care nu deranjează, face imaginea mai interesantă și-i conferă un aspect mai șlefuit.

Pentru planurile voastre de amenajări interioare puteți folosi aceleași principii. Încercați să amplasați sursele de iluminat în locurile potrivit, astfel încât lumina nici să nu deranjeze, dar nici să fie prea slabă.

În pCon.planner puteți găși multiple surse de iluminat pe care le puteți folosi, printre care Spot Light, Point Light, Direcțional Light și Area Light. Alternativ, aveți și opțiunea să folosiți materiale și obiecte care au capacitatea de auto-iluminare.

Wohnung-Deko-V3-Final-Full-HD-HQ

3. Decorați… cu inspirație!

Decorațiunile pot conferi spațiului un vibe pozitiv. De asemenea, acestea ușurează transmiterea mesajelor pe care doriți să le transmiteți atunci când creați planurile de home design. O ceașcă de cafea, un caiet de notițe pe birou, reviste împrăștiate pe o măsuță, tablouri vintage pe pereți și o bilbliotecă plină de cărți sugerează faptul că încăperea respectivă este concepută pentru locuit.

pCon.planner vă oferă acces la o mulțime de modele 3D pe care le puteți folosi pentru mobilarea și decorarea spațiilor. Acestea sunt disponibile în 3D Warehouse și în pCon.catalog. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul 3D Warehouse sau Catalog, aflate în Start Tab din pCon.planner.

Distribuirea este permisă