pCon.planner ediția de toamnă – suport BIM și prezentare mult îmbunătățită!

Cum poți reuși să-ți impresionezi clienții și să primești comenzi după comenzi? Cu ajutorul serviciilor de top, desigur! Noua versiune pCon.planner, ce va fi disponibilă din această toamnă, va aduce noi îmbunătățiri care vor face aplicația de design interior chiar și mai puternică! Procesarea mai rapidă și aditiile referitoare la modul de prezentare al planurilor vor fi highlighturile.

Lucrează mai bine și mai eficient cu fișierele IFC

Faptul că fișierele de tip IFC pot fi încărcate în pCon.planner nu este un lucru nou. Această opțiune este disponibilă de ceva timp și ajută la asigurarea unui flux de informații eficient între arhitect și planificatorul de cameră. Următoarea versiune a pCon.planner va face lucrurile și mai bune.

În această toamnă vom introduce posibilitatea importului fișierelor IFC. Ideea este că în interiorul fișierelor IFC exportate vor fi stocate și date OFML. Asta înseamnă că informațiile produselor respective vor fi disponibile și în programul care primește datele. Astfel, procesele de creație, mobilare și management din planul tău vor primi un boost de eficiență, reflectând spiritul BIM și OFML!

Export_Import_IFC_EN

Bucură-te de o prezentare pur și simplu mai frumoasă!

În afara eficienței, un program de planificare interioară are nevoie și de o calitate a imaginii foarte bună. Soluțiile profesionale de home design trebuie să beneficieze de prezentări impecabile, nu?

Ei bine, versiunea pCon.planner din toamnă îți va oferi mai multe îmbunătățiri la partea grafică, unele chiar și în timpul randarilor real-time. Tipurile de randare vor primi și ele un face-lift, prin intermediul a noi opțiuni de display.

Sună bine? Toamna aceasta vei putea să te bucuri de noul pCon.planner!

Distribuirea este permisă