Cel mai important brand german de mobilă de lux, partener pCon.planner!

Walter Knoll, brandul numărul 1 de mobilă de lux din Germania (potrivit unui clasament întocmit de firmele EY, INLUX și KEYLENS), este de acum partener pCon.planner! Află mai multe despre acest parteneriat în rândurile de mai jos.

2-walter-knoll

Despre Walter Knoll

Compania Walter Knoll a fost fondată în anul 1865 în Stuttgart, Germania. Renumitul brand nemțesc a devenit un nume foarte important în domeniu datorită elementelor sale de mobilier foarte rafinate, dedicate spațiilor office, celor comerciale și sălilor de conferințe.

Produsele marca Walter Knoll se disting prin măiestria execuției, prin materialele de super-calitate care sunt folosite, dar și prin durabilitatea extraordinară a acestora. De-a lungul timpului, Walter Knoll s-a asociat cu designeri celebri, precum EOOS, Norman Foster, Ben van Berkel sau Claudio Bellini.

De acum poți găsi produsele Walter Knoll chiar în lumea pCon! Asta înseamnă că le poți încorpora în proiectele tale din pCon.planner și AutoCAD, folosind planning data pe care compania le oferă prin intermediul catalogului pCon.

În plus, pentru designerii de interior, Walter Knoll oferă suport și sub forma datelor OFML. Nu în ultimul rând, poți folosi produsele companiei și în aplicația pCon.box, chiar în punctele de vânzare.

ofml_hauptbild

Pentru mai multe informații, te invităm să vizitezi această pagină.

Distribuirea este permisă