Ministrul Economiei din Thuringia, în vizită la EasternGraphics

Unul dintre popasurile ministrului Economiei din Thuringia, Wolfgang Tiefensee, a fost la sediul EasternGraphics, unde echipa noastră l-a întâmpinat cu motto-ul “Să facem Thuringia rezistentă la proba timpului atunci când vorbim despre digitizare”. Ministrul se află în mijlocul turului său de vară, intitulat “Tiefensee digital”, în care și-a propus să viziteze companii și instituții care au dezvoltat și implementat cu succes modele digitale de business, în diverse domenii.

DSC_0494

CEO-ul EasternGraphics, Frank Wicht, i-a oferit domnului ministru un scurt overview asupra gamei de produse EasternGraphics, dar și informații despre subsidiarele europene ale companiei. Desigur, cum ocazia era perfectă, ministrului i-a fost prezentată și filosofia EasternGraphics: “Cu ajutorul platformei noastre digitale de softuri gratuite, disponibile pentru clienți, construim o punte între industrie și comerț”.

Despre EasternGraphics

EasternGraphics este activă în Germania de peste 20 de ani, timp în care a reușit să creeze o soluție de amenajări interioare folosită la nivel global (pCon.planner). De asemenea, compania a inițiat și o revoluție în procesul de vânzare în acest domeniu.

Cu ajutorul produselor EasternGraphics, business-urile mici și mijlocii au posibilitatea să concureze cu cele de mari dimensiuni în ceea ce privește oferirea de soluții centrate pe client, chiar la punctul de vânzare. Acest lucru este posibil datorită comunității solide și foarte închegate pe care am reușit s-o construim.

DSC_0510

Dacă dorești să afli mai multe informații despre turul domnului ministru Tiefensee, intră aici.

Distribuirea este permisă