3 FAQ despre pCon.planner

În acest articol vom răspunde la 3 dintre cele mai comune întrebări legate de aplicația de design interior pCon.planner.

FAQs

1. Unde pot găsi soluții pentru rezolvarea problemelor de software pCon.planner?

Ai mai multe opțiuni aici. În primul rând, poți verifica centrul nostru de ajutor, unde găsești și un Q&A detaliat, dar și un ghid de imagini cu funcțiile pCon.planner.

În al doilea rând, ne poți scrie oricând un mail la adresa support@easterngraphics.com.

Nu în ultima instanță, tot în centrul nostru de ajutor, dar și pe canalele Youtube poți vedea videouri cu traininguri în pCon.planner.

2. Pot accesa cursuri de instruire pentru pCon.planner?

Da. Oferim cursuri bazate pe module standardizate, care însă pot să fie adaptate la nevoile individuale ale companiilor. De asemenea, punem la dispoziție și seminarii pentru utilizatorii avansați în softul de amenajări interioare.

3. Unde pot găsi modele 3D pentru planurile mele de amenajări?

În pCon.planner poți accesa direct pCon.catalog, unde găsești numeroase modele pe care să le folosești la proiectele tale. În plus, mai ai și posibilitatea importării modelelor CAD din alte surse, dar doar dacă acestea fac parte din lista formatelor suportate de pCon. planner.

Nu uita ca pentru mai multe Q&A legate de softul pCon.planner, poți accesa această pagină. Alternativ, ne poți lasa întrebările tale sub forma unui comentariu chiar la acest articol.

Distribuirea este permisă