Nu știi cum să dai un boost prezentărilor tale? Noi avem soluțiile!

Imaginează-ți că ai un plan de design sau de produs care este pur și simplu perfect, însă nu ai idee cum să faci ca să-l prezinți cât mai eficient. Este crucial, în acest caz, să folosești cel mai bun unghi de vizualizare pentru a face remarcate toate aspectele designului tău. De ce? Este simplu: planul pe care l-ai creat trebuie să demonstreze de ce este mai bun decât altele și cum anume poate fi valorificat în sine.

Din fericire, problema pe care ți-am prezentat-o mai sus își are rezolvarea în softul nostru de amenajări interioare, pCon.planner. Mai jos îți vom prezenta câteva dintre modalitățile prin care pCon.planner te poate ajuta:

1. Alege stilul de randare potrivit

Planurile de amenajări interioare necesită să fie puse în valoare. Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că au nevoie de randări fotorealiste de fiecare dată. Așadar, dacă ești de părere că designului tău i s-ar potrivi o paletă întreagă de culori sau, din contră, un clasic alb-negru, pCon.planner îți poate îndeplini orice nevoie.

musterwohnung-2-textured-pano-MOD1

2. Folosește Clay mode

În unele situații, sintagma “less is more” poate face minuni. Este și cazul în designul interior, poate mai mult decât în alte industrii. Folosind clay mode din pCon.planner, produsul sau planul tău poate ieși în evidență prin minimalism!

office-claymode

3. Pune în valoare conturul produselor

Atunci când trebuie să scoți în evidență un anume obiect sau produs dintr-un plan de design, este foarte important să găseșți conturul care îl accentuează cel mai bine. Dacă produsul tău este wow, atunci nu va fi absolut nicio problemă să fie observat imediat, cu… product silhouttes de la pCon.planner!

silhouette-eames-chair-2_edited

Sperăm ca sfaturile de mai sus să-ți fie utile ție și prezentărilor tale. Și nu uita: dacă nu ai făcut-o încă, poți descarca cea mai nouă versiune pCon.planner de aici.

Distribuirea este permisă