Probleme cu modelele 3D Warehouse – soluția

Dacă ai încercat să foloseșți 3D Warehouse din pCon.planner în ultimele zile, atunci este foarte posibil să fi întâmpinat unele probleme. Ne cerem scuze pentru eventualele dificultăți în a accesa modelele 3D Warehouse, însă avem și o soluție pentru tine, care-ți va permite să folosești aceste modele.

pCon.planner-+-3D-Warehouse2

Până atunci îți vom explica care anume este problema.

De ce nu pot să descarc modele 3D de la 3D Warehouse în pCon.planner?

Problema este prezentă ca urmare a descărcării geometriilor SKP de la 3D Warehouse în pCon.planner. Ca în cazul oricărei aplicații online, codul 3D Warehouse este schimbat în mod constant, pentru a spori nivelul de securitate și pentru a îmbunătăți funcționalitatea.

Trimble, dezvoltatorii SketchUp, au făcut unele schimbări care, din nefericire, împiedică funcționarea corespunzătoare a 3D Warehouse cu Internet Explorer. Cum pCon.planner folosește componenta Internet Explorer pentru integrarea 3D Warehouse, problema afectează inclusiv softul nostru.

Și acum… soluția!

Urmează pașii de mai jos pentru a folosi cu succes modelele 3D Warehouse în pCon.planner (vom pregăti un fix pentru problema cu următorul nostru update; până atunci, îți recomandăm să foloseșți soluția explicată mai jos):

1. Deschide 3D Warehouse cu orice browser cu excepția Internet Explorer

2. Descarcă modelele dorite într-un folder local

3. Importă (drag & drop) acele modele din folderul ales direct în pCon.planner SAU accesează folderul prin Media Browser

Ne cerem scuze încă o dată pentru inconvenient. Te vom ține la curent cu orice noutăți cu privire la acest subiect.

Distribuirea este permisă