pCon.planner Help Center – soluția problemelor tale!

Suita de aplicații pe care echipa de la EasternGraphics a creat-o este pe atât de densă, pe cât de utilă și practică. Totuși, ca în cazul oricărui set de programe profesionale, pot apărea și anumite dificultăți pe care le poți întâmpina atunci când lucrezi cu acestea.

Planificator pcon

pcon.planner Help Center – totul pe-nțelesul tău!

Dacă ești într-o asemenea situație și nu ai făcut-o deja, te invităm să arunci o privire peste secțiunea Help Center. Aici vei găși absolut tot ce trebuie să știi despre aplicația pCon.planner, de la lucrurile de-nceput (scurtă prezentare a softului de amenajări interioare, navigarea în acesta) și până la elemente mai tehnice, precum crearea și editarea planurilor de amenajări interioare, partajarea acestora sau realizarea planurilor de acustica a camerelor.

pcon.planner Help Center – extra info

În secțiunea Help Center vei găși și noutăți despre cele mai recente versiuni ale plannerului pCon, informații despre catalogul pCon, despre blog, dar și tutoriale video care exemplifică facilitățile și posibilitățile aplicației. Nu în ultimul rând, ai acces și la o listă extinsă de Q & A, în cazul în care crezi că răspunsurile la întrebările tale pot fi acolo

Ai întrebări adiționale pentru noi? Le poți lasa în secțiunea de comentarii, mai jos!

Distribuirea este permisă