Știți cât de ușor e să dați viață prezentărilor voastre cu impress?

Dacă nu știți încă despre puterea softului impress, vă spunem noi: cu ajutorul acestui progrămel special conceput de echipa noastră, puteți adaugă amprenta emoțională asupra prezentărilor și designurilor voastre! Ce-i poate și mai interesant este că-i puteți invita și pe ceilalți să se bucure de ele!

impress

Totul este foarte simplu cu impress!

Ca să-ncepeți cu impress vă trebuie link public către panoramele 360 de grade (JPG, PNG) sau către modelele 3D (PEC). Acesta poate să fie obținut printr-un serviciu de tip cloud, precum Dropbox, GoogleDrive sau OneDrive.

Următorul pas este să salvați media, să distribuiți link-ul și să-l deschideți-l în Impress.

Conținutul va fi încărcat în viewer și de aici va-ncepe distracția pentru că veți avea posibilitatea adaugarii celor mai apetisante reprezentări  în designurile voastre! Modele interactive 3D sau panorame 360 de grade pur și simplu extraordinare – acestea pot oricând să facă diferența dintre un blog și un site minunat și unul… în rândul celorlalte!

Nu mai pierdeți timpul: încercați și voi impress chiar acum!

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>