pCon.planner 7.7 – accentul pe hașurare sau nu?

Revenim la discuțiile despre cea mai nouă versiune pCon.planner. Am trecut în revistă în ultimele săptămâni câteva funcții importante pe care pCon.planner 7.7 le aduce, însă nu am menționat un amănunt foarte important.

Atunci când este nevoie să scoateți în evidență anumite părți din planul vostru de design, hașurarea este foarte folositoare, întrucât e mai simplu de scos în evidență ceea ce doriți să subliniați în plan. Totuși, aici e și un inconvenient: hașurarea poate împiedica alinierea obiectelor pe suprafață.

Cu ajutorul celei mai noi versiuni pCon.planner, puteți de acum să activați sau să dezactivați cursorul de pe zonele hașurate. Acest lucru este posibil datorită modului “Hatch”, care este dezactivat în mod standard.

Aruncați o privire asupra videoului nostru de mai jos și veți înțelege mult mai bine procesul de hatching și rolul său!

Ca să aflați mai multe amănunte despre funcțiile pCon.planner 7.7, intrați pe pagina de Help Center disponibilă aici.

*Butonul de descărcare vă conduce la versiunea gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți un utilizator pCon.plannner PRO sau pCon.planner ME, vă rugăm să așteptați până când veți fi informați sub formă unei ferestre de auto-actualizare asupra disponibilității versiunilor voastre.

Distribuirea este permisă