3 idei super ca să aveți o terasă feng shui vara asta

Pentru norocoșii dintre voi care aveți case cu terase (sau plănuiți să vă cumpărați) dedicăm acest articol: 3 idei super pentru a aduce spiritul feng shui outdoor!

pretty-summer-terrace-balcony-penthouse-flowers-patio-pots-outdoor-furniture-nice-city-view-97449751 

1.  Eliberați spațiul!

Energia pozitivă (feng shui-ul) trebuie întreținut până la cele mai mici lucruri oriunde, nu doar pe terasă. Este bine să începeți misiunea eliberând spațiul de pe terasă. Aruncați toate obiectele care nu sunt necesare (inclusive florile sau plantele a căror vreme a trecut), curățați totul de pe jos și voila: simțiți energia pozitivă?

2.  Apa – sursă vieții

Dacă aveți posibilitatea, vă recomandăm să amplasați o sursă de apă în zona de nord a terasei. Orice funcționează: mini fântână arterziană, mic bazin etc… Sunetul apei curgătoare relaxează și înlătură stresul.

3.    Flori și plante de sezon

Dacă lemnul și elementele de mobilier din lemn ar trebui să fie preponderant prezente în partea de est și sud-est a terasei, florile și plantele de sezon sunt ideale pentru sudul și nordul acesteia. Astfel, legile feng shui ne spun că florile și plantele portocalii, roșii și violet trebuie amplasate în sud, în timp ce florile și plantele negre sau albastre își au locul în zona de nord. Tot ceea ce este alb, roz, bej sau galben se încadrează vest și nord-vest.

Voi ce idei și sugestii aveți pentru amenajarea terasei? Lăsați-ne mesajele voastre mai jos.

Pentru idei de home design (incluiv valabile pentru terase), consultați pCon.catalog.

Distribuirea este permisă