Industrial Interior Design Trend – se poate și altfel?

Stil și confort – aceste două cuvinte nu sunt neapărat primele care-ți vin în minte când te gândești la… industrie, nu? Ei bine, avem o veste pentru tine – în designul interior, stilul industrial poate fi extrem de stilat și… confortabil! Industrial Chic este termenul de ordine în acest caz și te asigurăm că poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru spațiile de birouri.

Ca să-nțelegi mai bine de unde pornim, este indicat să o luăm cu începutul.

MD319-K-CSG_1

Originea stilului industrial

Prin termenul „industrial” ne referim la stilul de mobilare care aduce aminte de locuințele și fabricile specifice Revoluției Industriale. Se pare că stilul a apărut pentru prima dată în New York și în Londra, unde depozite vechi și clădiri de fabrici au fost transformate în apartamente din cauza lipsei locuințelor.

Apartamentele construite avea două caracteristici de bază: camerlee erau uriașe, iar tavanele foarte înalte. Nu este de mirare, în astfel de situație, cum creativitatea a-nceput să se manifeste liberă în cadrul acestui stil.

Totuși, în zilele de astăzi nu doar creativitatea locuințelor care stau sub semnul industrialului atrage. Apartamentele și casele de acest tip sunt foarte populare și pe piața inchirierilor, din numeroase motive. Despre acestea, în continuare.

Caracteristici unice – piesele de rezistență ale stilului industrial din home design

Aproape orice reprezintă elemente arhitecturale constitutive ale stilului industrial se dovedește folositor. Chiar și elemente structurale, precum grinzile și țevile, pot deveni cu ușurință piese de rezistență. Întrucât stilul industrial este atât minimalist, cât și funcțional, este foarte greu să dai greș.

Industrial-Style-Design-in-This-Amazing-Loft-Recreation-2-765x1082

Stilul industrial în home design – nu există reguli!

Practic totul este permis în cadrul stilului industrial în amenajări interioare. Vechiul se poate îmbina ușor cu noul. Piese de mobilier dure, netratate, se potrivesc fără echivoc cu mobila clasică. Chiar dacă poate culori precum gri, bej, negru sau maro sunt cele indicate, un strop de… nuanțe diferite nu este deloc contraindicat pentru a da mai multă personalitate locuințelor.

office_1

Stilul industrial în design are, fără îndoială, propriul sau șarm. Demult ar trebui să fie apuse vremurile în care ne gândeam la depozite îngălbenite de timp, workshopuri pe post de livinguri sau alte lucruri asemănătoare…

Dar destul cu explicațiile și să trecem la fapte: în viziunea ta, cum ar arăta o sugestie de amenajări interioare în stilul industrial? Ne poți arata un model chiar acum, folosind, desigur, pCon.planner!

Distribuirea este permisă