pCon.planner 7.7: Noi opțiuni de design pentru ferestre și uși

Dacă nu ați avut încă timp să frunzăriți noile adiții ale pCon.planner 7.7, nu este nicio problema: Eric, studentul nostru intern vă poate oferi informațiile esențiale! Citiți în continuare despre upgrade-urile la ferestre și la uși pe care le puteți găsi în ultima versiune a programului nostru de amenajări interioare.

pCon.planner este o aplicație foarte potrivită pentru vizualizarea și prezentarea mobilierului camerelor și a clădirilor. Cea mai recentă versiune a softului, pCon.planner 7.7, oferă noi posibilități de planificare a interioarelor, într-un mod mult mai realist și eficient. După cum am spus, această postare cuprinde câteva dintre impresiile lui Eric despre adițiile din pCon.planner și anume noutățile referitoare la designul ferestrelor și ușilor.

1. Designul ferestrelor

Opțiunile pentru designul ferestrelor au fost extinse în cea mai nouă versiune pCon.planner. Spre exemplu, putem găsi mai multe opțiuni de lucarne. În plus, avem și posibilitatea de a seta forma acestora (rotundă sau pătrată), dar și să alegem direcția de deschidere. În afara acestei adiții, se pot adaugă și pervazuri, care pot fi customizate cu materialele dorite.

Fenster-in-individueller-Gestaltung

2.  Designul ușilor

Cum am spus, pCon.planner poate să fie folosit și pentru planificarea interioarelor clădirilor, dar și pentru reamenajarea interioarelor deja existente. Nouă versiune, pCon.planner 7.7, permite inclusiv aranjarea mânerelor ușilor în sus sau în jos, funcție de preferințe. Acest lucru este în mod special folositor la planificarea interioarelor clădirilor mai vechi. În plus, la fel ca în versiunea pCon.planner precedentă, putem și să schimbăm mânerele cu totul.

Türen-in-individueller-Gestaltung_2

Puteți găsi noile adiții pentru customizarea ferestrelor și a ușilor în editorul de proprietăți.

De asemenea, vă invităm să le încercați și voi!

*Butonul de descărcare vă conduce la versiunea gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți un utilizator pCon.plannner PRO sau pCon.planner ME, vă rugăm să așteptați până când veți fi informați sub formă unei ferestre de auto-actualizare asupra disponibilității versiunilor voastre.

Distribuirea este permisă