Descoperă myO: produse decorative și acustice de calitate… franceză!

Din ce în ce mai prețuite, produsele decorative au apărut și în spațiul nostru de lucru abia acum câțiva ani. De cele mai multe ori, acestea sunt folosite acolo unde este foarte mult zgomot, întrucât au calitatea de a diminua, corecta sau chiar absorbi poluarea fonică.

myo

Compania franceză myOpenspace își propune să îndeplinească chiar și cele mai exigente cerințe în ceea ce privește confortul acustic și vizual din spațiile office, dar și din școli, restaurante și multe-multe alte spații publice. MyOpenspace, fondată în anul 2014, pune la dispoziție clienților săi atât produse tehnice, cât și… estetice!

myO prezintă o oferta menită să corecteze nivelul de reverberație al sunetului, să rezolve absența sau nevoia unei separări dintre vizual și spațial sau pur și simplu să confere un aer mai estetic spațiilor. Produsele myO sunt construite din material finisate, puse laolaltă în Franța (prefabricate): panouri acustice, ecrane ș.a.m.d. Cu alte cuvinte: soluții acustice și decorative customizabile și pregătite pentru absolut toate cerințele tale!

În foarte scurt timp, toate aceste produse vor fi disponibile în librăria ta pCon.planner pentru a-ți împrospăta planurile cu un plus de.. tehnică! Ca să arunci o privire asupra ofertei myO poți descărca librăria myOpenspace în pCon.planner.

myO_2

This entry was posted in General and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>