Care este culoarea potrivită pentru birou – sugestii

Să alegem paleta de culori potrivită pentru spațiul de la birou poate fi… puțin spus problematic. Satisfacția noastră, ca angajați sau ca manageri este primordială, iar amenajarea spațiului office din punct de vedere cromatic ar fi bine să fie a great hit, nu miss!

Cu aceste considerente, iată câteva idei de culori care pot funcționa foarte bine în spațiile office:

Roșu

Roșu simbolizează pasiunea, puterea, hotărârea. Intens, nu? De asemenea, această culoare stimulează circulația sângelui, crește presiunea arterială și… pompează adrenalină. Cum putem folosi roșul în spațiile office? O idee ar fi să îmbrăcați sălile de conferințe în această culoare puternică! Nu trebuie deloc mult roșu, ci doar acolo unde contează. Lăsăți imaginația să vă ghideze!

Red-Meeting-Room-Accor-Hotels

Albastru

Încredere, calm și înțelepciune – acestea sunt sentimentele pe care culoarea albastru le transmite. Pe planul profesional, albastrul poate induce concentrare și productivitate. Culoarea aceasta funcționează de minune în spațiile office mai largi, însă aveți grijă să o combinați și cu alte culori de suport pentru a accentua efectul!

6_Zalando_HQ_meeting-room

Verde

Verdele transmite prosperitate, prospețime și armonie. În plus, este și un simbol elocvent al naturii. Culoarea se potrivește celor care-și petrec foarte mult timp la birou, întrucât motivează și menține spiritul proaspăt. Gândiți-vă doar la un decor din plante veșnic verzi: cum v-ar face acesta să vă simțiți la serviciu?

GTB-Shanghai_2

Galben

Galbenul este poate culoarea cel mai greu de folosit cu success la birou. Totuși, dacă reușiți să-i dați de cap, atunci cu siguranță că rezultatul va fi unul wow! Culoarea simbolizează veselie, energie neţărmuită și fericire. Cel mai indicat ar fi să folosiți galbenul pentru spațiile office unde lucrează angajați din domeniul artistic. Cea mai bună combinație este între galben și alb, în special la mobilier.

 

Yellow-Office

Atâtea culori diferite și variate, nu? Destul de greu de ales ce vă place, într-adevăr. Vă sfătuim să vă gândiți foarte bine înainte de a alege, pentru că nuanța și culoarea va da viață spațiului office.

Între timp de ce nu încercați câteva idei cu pCon.planner? Vizualizările nu pot fi mai realiste decât cu aplicația noastră!

Distribuirea este permisă