pCon.planner 7.7, acum disponibil!

Aprilie este luna… surprizelor! De aceea, avem plăcerea să vă prezentăm noua versiune a planificatorului de cameră pCon: pCon.planner 7.7!

Facebook_P-PL_7_7_RO

pCon.planner 7.7 aduce îmbunătățiri și noutăți pentru toți. Iată câteva dintre ele:

1.   Formatul contează!

Numeroase formate noi, dar și formatul de export SKP îmbunătățit, vor face aplicația noastră de amenajări interioare mult mai… polivalentă!

2.  O arhitectură cu un scop… grandios!

Ferestre și uși individuale customizabile, dar și mai multe opțiuni la planificarea scărilor sunt doar câteva dintre surprizele pe care vi le-am pregătit atunci când vine vorba despre elemente arhitecturale!

3.  Navigare mai inteligentă!

Îmbunătățirile aduse detaliilor de navigare prin planner asigură o libertate sporită de navigare prin softul pCon.planner!

4.  Partajati drafturile de design!

Conexiunea directă la impress asigură partajarea modelelor 3D fără niciun fel de problemă. Puteți afla mai multe informații cu privire la acest serviciu gratuit din articolul următor.

În afara celor prezentate mai sus, utilizatorii pCon.planner PRO se vor putea bucura de următoarele îmbunătățiri:

Mai mult spațiu pentru planificare

Toate opțiunile pentru editarea articolelor cu informație comerciale vor putea fi accesate cu ușurință în pCon.planner PRO prin intermediul tabului de articole din Ribbon.

Configurații interactive 3D

pCon.planner va fi compatibil cu noul concept OFML intitulat OAP. Puteți afla mai multe informații în legătură cu acesta din articolul următor.

O prezentare mai amănunțită a modificărilor pe care versiunea 7.7 le aduce poate fi găsită în pCon.planner Help-Center, așa cum v-am obișnuit. Sau dacă vreți să treceți direct la treabă puteți descarca deja aplicația cu ultimul său update!

*Butonul de descărcare vă conduce la versiunea gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți un utilizator pCon.plannner PRO sau pCon.planner ME, vă rugăm să așteptați până când veți fi informați sub formă unei ferestre de auto-actualizare asupra disponibilității versiunilor voastre.

Distribuirea este permisă