Cum să valorificați cataloagele de date OFML la maximum

Dedicăm acest articol producătorilor care doresc să-și crească relevanța articolelor din cataloagele de date OFML pCon.

PEC_OFMLCatalog

În ajutorul retailerilor – cele mai bune soluții de planificare în cataloagele OFML!

Cu ajutorul noului format PEC (mai multe informații aici), producătorii pot încorpora o mulțime de lucruri noi în cataloagele lor OFML. Astfel, ei au posibilitatea să arate nu doar articole individuale, dar pot și să propună soluții finale în interiorul rețelelor lor comerciale.

Aceste soluții le permit echipelor de vânzări să creeze concepte de amenajări de înaltă calitate și să incorporeze know how-ul necesar la prezentarea produselor către clienți.

Planificarea soluțiilor… întotdeauna la zi

La fel ca și articolele individuale, informațiile comerciale trebuie neapărat să fie mereu la zi. Ne referim la chestiuni precum disponibilitatea produselor în funcție de mărimi, prețuri s.a.m.d. Acestea au o importantă aparte, întrucât clienții au nevoie de informații 100% corecte și de actualitate.

În ajutorul celor în nevoie vine Pluginul de Actualizare al Produselor, disponibil în pCon.planner PRO. Acesta permite conversia fișierelor în formatul, după care se face actualizarea.

Utilizatorii profesioniști pot descarcă Pluginul de Actualizare al Produselor de pe forumul EasternGraphics (X3G-ArticleUpdate 1.4). Conținutul creat poate fi integrat cu ușurință în catalog cu pCon.creator 2.14 și poate fi procesat ulterior în toate produsele marca pCon.

Creșteți relevanța catalogului OFML cu soluții de planificare configurabile

Integrarea soluțiilor de planificare în catalogul OFML modernizează rețelele de vânzări și comunicarea cu clienții. Consecințele firește sunt creșterea profesionalismului și viteza vânzărilor.

Pentru orice întrebări legate de Pluginul de Actualizare al Produselor sau de noul format PEC, ne puteți contacta lăsând un mesaj în partea de jos a acestui articol.

Distribuirea este permisă