PEC – liantul dintre designer și consultant

PEC – punctul de pornire pentru soluțiile ideale adaptate nevoilor clienților

De fiecare dată când ne referim la oferirea de produse “tailor-made” pentru clienți, detaliile fac întotdeauna diferența. Cu ajutorul formatului PEC, disponibil acum cu versiunea programului de amenajări interioare pCon.planner 7.6, nu mai există probleme ci doar… soluții!

PEC story

De la cerere la ofertă, cu doar un tap pe smartphone sau tabletă!

Noul format PEC pe care l-am introdus cu ocazia lansării versiunii softului de design interior pCon.planner 7.6 permite transferul planurilor create în pCon.planner direct în pCon.box! Mai mult decât atât, editarea planurilor și implicit a soluțiilor pentru clienți poate continua în pCon.box!

Astfel, misiunea echipelor de vânzări va fi mult ușurată: acestea vor putea să configureze și să adapteze mult mai rapid produsele pentru nevoile clienților direct de pe tabletă sau smartphone! Cu alte cuvinte: direct de la punctul de vânzare, față în față cu clientul nerăbdător!

Veștile bune nu se opresc aici: planurile din formatul PEC pot fi stocate pe orice cloud, transferate și încărcateîn orice proiect pCon.box cu ajutorul unei funcții de importare. Alternativ, aceste pot fi deschise sub formă de proiecte noi (în configuratorul pCon.planner, desigur).

Videoul de mai sus ne arată cum să importăm un plan din pCon.planner direct în pCon.box. Mulțumim ASSMANN BÜROMÖBEL pentru… inspirație!

Formatul PEC – bonding între echipele de vânzări interne și externe

Formatul PEC, ce facilitează transferul planurilor de amenajări interioare, permite și crearea unei conexiuni dintre departamentele de vânzări interne și externe (dintre back-end și front-end, metaforic vorbind).

pCon Exchange Container (PEC) beneficiază și de un alt avantaj major: suportă adăugarea de informații grafice (imagini) și comerciale pentru listarea produselor. În plus, articolele disponibile pot fi introduse manual.

De asemenea, PEC funcționează ca un intermediar între toate aplicațiile pCon, atât în modul online, cât și în modul offline. Ce înseamnă asta? Este simplu: soluțiile de amenajări interioare pot să fie procesate în pCon.basket și în planificatorul de cameră, atât sub formă de materiale importate, cât și prin catalogul OFML.

Daca aveți orice fel de întrebări în legătură cu softul nostru de amenajări interioare (acceptăm și orice fel de sesizări, reclamații, ofense etc…) nu ezitați să ne contactați pe pagina de facebook pCon.planner România! Da, ați citit bine, comunitatea utilizatorilor pCon.planner din România are de acum o pagină de facebook.

Distribuirea este permisă

2 replies on “PEC – liantul dintre designer și consultant

Comments are closed.