pCon 7.6 exclusiv – mai multă profunzime planurilor tale

Produsele sunt cheia

Pentru o planificare atractivă și realistă, produsele trebuie să fie reprezentate cât mai detaliat cu putință. pCon.planner 7.6 vă pune la dispoziție o gamă largă de produse, fiecare cu materialele și culorile corespunzătoare, necesare pentru planificarea potrivită!

Prin listarea materialelor disponibile, dar și a prețurilor acestora, pCon.planner vă pune la dispoziție tot ceea ce producătorii și-au dorit de la început. Aceste detalii, care au fost deja implementate în lumea 3D cu ajutorul datelor OFML, contribuie la randări impresionante, ce au un lucru foarte important în comun – calitatea. Totuși, la ce folos că mobila reflectă materialele folosite până la cele mai mici detalii dacă background-ul nu ajută?

Materialele din care sunt confecționate produsele ajută la realismul general al designului, dar și la crearea unei ambianțe mai pline de viață. În pCon.catalog puteți găsi o vastă selecție de materiale pe care le puteți folosi imediat pentru crearea planului dorit – de la tapet, covoare, modele de gresie, porțelanuri și multe altele sunt la dispoziția voastră!

Cand structura este necesară

Desigur că nu vă puteam priva de opțiunea de a încărca orice textură în planurile voastre (inclusiv modele de lemn tropical sau mobilă din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii).

Editorul de materiale din pCon.planner vă permite să editați propriile caracteristici și să le folosiți în planificare. De asemenea, puteți edita orice material deja existent.

Nou la pCon.planner 7.6 – parametri pentru fotometrie

O dată cu pCon.planner 7.6 am adăugat la editorul de materiale și parametrii de fotometrie. Aceștia se referă la reflexia și la transmiterea corespunzătoare a proprietăților fiecărui material. Cu alte cuvinte, veți putea observa cât de multă lumină este reflectată de marginile fiecărui material și cât de multă lumină penetrează materialul respectiv.

Pentru detalii suplimentare despre cum vă puteți crea propriile materiale în pCon.planner, vă invităm să urmăriți tutorialul video de mai jos. În plus, puteți arunca o privire și peste secțiunea Help Center.

Distribuirea este permisă