Bis: noi tendințe de amenajări interioare la modă pentru toamna 2017

Scriam mai deunăzi despre “4 trenduri de amenajări interioare pentru toamna 2017”. Acum revenim cu noi sugestii referitoare la tendinţele de amenajări interioare la modă pentru anotimpul frunzelor cărămizii.

fall-2017-home-design

Toamna, anotimpul culorilor cu nuanţe profunde şi bogate

Culorile cu nuanţe profunde şi bogate au făcut parte dintotdeauna din decorul toamnei. Ei bine, anul asta designerii mizează pe un plus de curaj atunci când discutăm despre ceea ce înseamnă… îndrăzneţ!

In the mood” pentru toamnă

Culorile mai întunecate, “moody”, evocă intimitate, serenitate şi un sentiment de ansamblu care transmite căldură şi linişte. Totuşi, în combinaţie cu nuanţele mai luminoase, săturate, pot genera un “feeling” total diferit, mult mai… electric!

living-room-fall

Oraşul de smarald

Dintre culorile pe care designerii le apreciază foarte mult anul acesta, verdele-smarald este cu siguranţă vedeta. Reprezentând luxul în formă să cea mai pură, această culoare este foarte la modă în amenajări interioare toamna aceasta.

În combinaţie cu nuanţe de negru şi/sau bleumarin, auriu sau coral, verdele-smarald merge de minune. Acelaşi lucru se poate spune şi despre culorile neutre, precum albul şi griul deschis. De asemenea, verdele-smarald se potriveşte cu o mulţime de materiale şi texturi.

emerald-green-fall

Un strop de culoare în bucătării

Culoarea la modă toamna asta în amenajarea bucătăriilor poate fi “azzuro”. O combinaţie interesantă între turcoaz, safir şi cyan, “azzuro” este opera companiei italiene Bertazzoni. Aveți mai jos un exemplu elocvent despre cum arată o bucătărie azzuro.

azzuro-white-kitchen

Voi ce părere aveţi despre tendinţele de amenajări interioare pentru toamna asta?

Distribuirea este permisă