pCon.planner, partenerul STIHL la o nouă ediţie a târgului virtual “STIHL VIKING Treff

Totul pentru reţeaua de comercianţi – “spectacol live de stradă” cu STIHL

Încă o dată este timpul pentru cel mai important eveniment anual pentru STIHL: “STIHL VIKING Treff”. Cu această ocazie, compania îşi prezintă cele mai noi produse, activităţile de marketing, dar şi cele mai proaspete noutăţi cu privire la reţeaua sa de comercianţi.

Ca de obicei, STIHL pune mare accent pe calitate şi inovaţie, însă de dată această vă pregăteşte şi o surpriză cu privire la modalitatea de prezentare. Un mic indiciciu: realitatea virtuală!

STIHL şi pcon.planner fac casă bună!

De câţiva ani buni, STIHL se bazează pe pCon.planner pentru a se consulta cu toţi specialiştii şi comercianţii săi atunci când este nevoie de designul sau chiar şi simpla reamenajare a interioarelor magazinelor. De altfel, departamentul “Reţeaua Comercianţilor şi Partenerilor STIHL” se ocupă de amenajarea magazinelor folosind… pcon.planner!

În plus, stafull STIHL utilizează material promoţional creat cu ajutorul planificatorului de cameră 3D pentru a vizualiza conceptele de design. Odată cu evoluţia rapidă a tehnologiei, era firesc să vină şi o evoluţie a metodelor de prezentare a produselor. În cazul STIHL, asta înseamnă o trecere de la randări şi videouri realiste la… realitatea virtuală!

Acum aveţi posibilitatea să experimentați “the new thing” chiar live! Stafful STIHL este mereu pregătit să vă facă turul de onoare al magazinelor virtuale!

STIHL_training-1024x556

În timpul pregătirilor pentru târgul virtual… şi dincolo de acesta! Echipa STIHL, la o sesiune de training cu pCon.planner în Ilmenau. Tehnologia realităţii virtuale îmbogăţeşte procesul de comunicare şi le permite comercianţilor să experimenteze noile interioare ale magazinelor chiar de dinainte că acestea să fie amenajate sau construite!

Design pentru magazinele virtuale şi prezentare interactivă de produs – nimic nou sub soare pentru STIHL

Stafful şi comercianţii STIHL pot descoperi produsele companiei în medii virtuale de ceva ani încoace. Ajutat de o atenţie la detalii impresionantă, proiectul “STIHL Training goes Virtual Reality” reprezintă o schimbare importantă faţă de tradiţionalele traininguri. De altfel, STIHL a fost recompensată de curând cu un premiu pentru aditia programului realităţii virtuale (eLearning Award 2017).

STIHL ţine aşadar pasul cu evoluţia realităţii virtuale şi dovedeşte din nou că metode inovative de prezentare a produselor sunt corelate mai ales cu ideile extraordinare şi nu sunt deloc limitate de posibilităţile tehnologice.

STIHL_4s

Interiorul magazinului va fi amenajat mai întâi 3D înainte de a fi construit. Astfel, comercianţii STIHL pot admira şi pot analiza noile produse şi designul lor în orice moment de-a lungul sesiunilor de consultare.

O notă secundară în încheiere: după 10 ani de “Dezvoltare a Reţelei de Comercianţi”, STIHL va reconstrui cel de-al 1000-lea magazin în acest an. Cu această ocazie, echipa pCon.planner transmite felicitări şi se bucură că este un “accesoriu” important pentru această frumoasă poveste de succes!

Distribuirea este permisă