Pentru o experienţă perfectă de vânzări sau cum legăm emoţiile de argumente

Emoţiile vând cel mai bine

Prezentările ultra-moderne de astăzi, tehnologiile super evoluate, noile metode de consultare… Toate cele pe care le-am enumerat nu fac doi bani dacă trecem cu vederea peste următorul lucru: procesul de vânzare se adresează unui public care are un set CLAR de nevoi.

furniture_solution_emotion3

Întrebarea care derivă de aici este inevitabilă din punctul nostru de vedere: cum găsim o soluţie universală, care să se plieze necesităţilor fiecărui client? Greu, nu? Este nevoie de o doză perfect calibrată de competenţă, încredere şi emoţie, care să guverneze produsele pe care să le livrăm.

Despre factorul emoţional în vânzări

“Triggerul” EMOŢIE, care ghidează clienţii către impulsul pe care ni-l dorim, vânzarea finală, se bazează pe o informaţie plauzibilă şi de încredere. În mediul “offline”, al business-urilor face-to-face, cei care reuşesc să livreze informaţia cât mai eficient şi să transmită emoţiile corespunzătoare în funcţie de target grup au cel mai mult de câştigat.

Din punctul de vedere al clienţilor, omul de vânzări ideal şi autentic ar trebui să-şi aloce oricât timp este necesar să asculte şi, desigur, să ştie absolut totul despre produsul pe care-l promovează. Cu alte cuvinte: ar trebuie să fie o persoană care să vină cu soluţia cea mai potrivită.

pcon.box

pCon.box, una dintre cele mai practice aplicații de vânzări

Datele OFML în procesul de vânzări

Un om de vânzări trebuie să-şi lase şi semnătura personală, însă când discutăm despre caracterul informaţional şi emoţional al unui produs, un soft precum pCon.box este companionul perfect pentru business-urile face-to-face.

Cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete, pCon.box este extrem de folositoare pentru că asista oamenii de vânzări atunci când aceştia prezintă clienţilor produsele şi concep soluţiile dedicate pentru ei.

Utilizatorii pot naviga printr-o mulţime de modele 3D şi pot mari şi micşora imaginile după bunul plac prin folosirea comenzilor comune şi uzuale, precum swiping şi tapping.

Astfel, agenţii de vânzări pot răspunde cu promptitudine cererilor de la client, îşi pot ajusta ofertele şi pot veni cu cele mai bune alternative. Din aceste considerente se creează foarte uşor puntea numită ÎNCREDERE.

Încercaţi-o şi voi! Aplicaţia pCon.box este gratuită (atât versiunea desktop, cât şi cea mobile).

Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app

Ca să încheiem pe un super ton, avem o veste nouă versiune pCon.box va fi disponibilă în octombrie! Abonaţi-vă la feedul RSS ca să rămâneţi la curent cu cele mai noi informaţii!

Distribuirea este permisă