Cu pCon.box ai cel mai eficient instrument de vânzări la îndemână!

De fiecare dată când aducem în discuţie consultanţa şi prezentarea de produse, industria mobilei poate să fie înşelătoare. Până la urmă, sunt disponibile sute de produse, fiecare dintre ele cu zeci de culori, caracteristici şi configuraţii…. Întrebarea pe care ne-o punem în mod logic este: cum le putem arata clienţilor infinitatea de combinaţii posibile?

Grafik_pCon_box_fuer_Blog

Pe timpuri, asta ar fi însemnat sacrificii enorme doar să prezentăm câteva combinaţii şi configuraţii. Dar acum, datorită aplicaţiei noastre interactive de vânzări, pCon.box, lucrurile s-au schimbat radical!

pCon.box – un iPod cu memorie infinită!

pCon.box înglobează întreaga informaţie referitoare la produse şi o poate stoca în mod confortabil… în buzunarele noastre! Dedicată în special dispozitivelor mobile, dar şi sistemelor desktop, pCon.box permite crearea de configuraţii de amenajări interioare în timp real, dar şi generarea automate de liste cu produse! Totul cu un scop precis: să eficientizeze procesul de vânzare!

De asemenea, pCon.box are puterea de a extinde oportunităţile de a ne conecta mai uşor şi de a comunica cu clienţii!

Graţie tehnologiei de date OFML, produsele pot să fie configurate şi adaptate nevoilor clienţilor. În plus, cu ajutorul interfeţei prietenoase, aplicaţia pCon.box este super simplu de folosit! De aceea, experienţa utilizării sale este una de neuitat!

 

Pentru a vă bucura de toate avantajele aplicaţiei pCon.box, atunci descărcați-o de aici

Distribuirea este permisă