Pentru pCon.pros – despre rolul comunicării eficiente în procesarea comenzilor

Astăzi propunem un articol dedicat în totalitate experţilor pCon – ne referim la cei care folosesc pCon.basket (versiunea desktop) şi/sau pCon.planner PRO). Desigur, nu neglijăm nici publicul care caută soluţii cât mai viabile şi fiabile pentru companii!

Aşadar, fără să prelungim suspansul exagerat de mult: subiectul de astăzi este procesarea comenzilor în procesul de vânzare şi rolul pCon.planner în toată această treabă.

Introducere – ştiţi în ce constă arta unei vânzări de succes?

În complexitatea nevăzută. Toate acele mici elemente despre care vorbim prea puţin, dar care până la urmă fac toată diferenţa.

Procesarea comenzilor e un lucru extrem de complicat, întrucât succesul sau depinde în mare măsură de colaborarea dintre cele două echipe de vânzări (internă şi externă).

În esenţă, ambele grupuri au acelaşi obiectiv: să conclucreze cât mai eficient în slujba bunăstării… generale. În cele mai multe situaţii, un proces standardizat şi o înţelegere reciprocă între părţi sunt vitale. Primul element pregăteşte terenul, iar cel de-al doilea asigură, fără echivoc, transmisia mesajelor. Nu există niciun dubiu că dacă respectaţi această procedură economisiţi timp… mult timp.

Nevoile de planificare din timpul procesării comenzilor

Procesarea comenzilor şi vânzările nu reprezintă o stradă cu sens unic. Asta înseamnă că sortarea comenzilor pentru, spre exemplu, proiectele de birou, nu trebuie neapărat să-nceapă cu un desen. O mulţime de oferte apar în piaţă fără absolut niciun plan 3D ataşat. Totuşi, ce facem atunci când este nevoie de aşa ceva?!

Răspunsul? O nouă soluţie oferită de echipa EasternGraphics, menită să întărească legătură dintre pCon.basket (versiunea desktop) şi Con.planner. Astfel, ne-am dorit să facilităm comunicarea dintre echipele de vânzări şi planificatoarele.

Cum funcţionează soluţia noastră? Produsele selectate alături de clienţi sunt trimise către echipa de vânzări “în-house” sub forma unui fişier OBK. Acesta poate fi importat în pCon.planner PRO 7.5 şi folosit ca piatră de temelie pentru planul final.

Export_Import_P-BK_P-PL

Această interfaţă oferă un stimul perfect pentru îmbunătăţirea comunicării dintre echipele de vânzări “în-house” şi cele de pe teren. Mai mult decât atât, vă punem la dispoziţie unealta perfectă pentru produsele cu scopul precis de a se plia nevoilor clienţilor.

Până la urmă, o eficiență cât mai ridicată vă oferă mai mult timp pentru serviciile pre şi post vânzări!

 

Puteţi citi mai multe informaţii despre cealaltă nouă caracteristică din pCon.planner PRO AICI.

Distribuirea este permisă