Colțul expertului – arhitect de interior, despre pCon.planner!

Pentru cei care lucrează ca arhitecţi de interior sau ca designeri, subiectul “3D room planning” este unul mai mult decât uzual. De ce? E simplu: nimic nu impresionează mai mult clienţii decât posibilitatea vizionării 3D a designului interior din locuinţe. Imaginile fotorealistice din mediul virtual le oferă acestora o percepţie cât se poate de veridică despre cum ar arata casa sau apartamentul pe care şi-l doresc.

Thomas Lange, un architect de interior din oraşul german Meiningen, nu face excepţie de la ceea ce am spus mai sus. După ce şi-a terminat studiile în arhitectură, Thomas a decis să lucreze în domeniul planificării 3D. Din această postură, el a luat contact cu programul nostru de amenajări interioare, pCon.planner.

Rapid, munca lui zilnică a evoluat rapid de la “doar” planificare office la crearea de designuri 3D pentru creşe, recepţii, hosteluri pentru tineri şi chiar şi facilităţi întregi pentru hoteluri.

Astăzi, Thomas îşi conduce propria-i companie, “LANGE FÜR MICH”, iar proiectele sale merg mult mai departe de zona “office planning”. El explorează aspecte precum oferirea de moduri de vizualizare diferite pentru tâmplari, conceperea de elemente de mobilier simple şi complexe pentru agenţii de publicitate sau fişe cadastrale pentru agenţii imobiliare.

Thomas Lange este specializat în vizualizările 3D de cea mai înalta calitate. El apreciază cu precădere numeroasele funcţii ale planificatorului nostru de camera, pCon.planner, dar şi fiabilitatea să remarcabilă: “Cu pCon.planner nu doar că am acces la o unealtă excelentă de planificare, dar am şi posibilitatea să fac ceea ce-mi place, la o calitate mult peste medie”, spune arhitectul din Meiningen.

Roadele muncii sale nu sunt apreciate doar de sine-însuşi, ci, mai important, şi de clienţii săi! Ajutat de un mix în cantitatea potrivită de management al timpului şi experienţă profesională, arhitectul de interior şi-a construit o baza solidă de clienţi, pe care încearcă mereu să o satisfacă din toate punctele de vedere posibil

Thomas foloseşte acum pCon.planner PRO pentru că această versiune îi oferă acces rapid şi uşor la cataloagele producătorilor. În afara aspectului vizual apetisant, clienţii pot primi informaţii detaliate despre produsele care-I interesează. Cu aceste beneficii în buzunar, este foarte simplu pentru architect să-i ofere unui potenţial comparator toate combinaţiile de culori potrivite pentru, să spunem, un scaun. Sau o masă. Sau un pat. Absolut orice.

Îi mulţumim lui Thomas pentru că ne-a oferit privilegiul să aruncăm o privire în interiorul lumii de arhitect interior şi-I dorim tot norocul din lume pentru proiectele sale viitoare. Cu pCon.planner, el are cu siguranţă unealta potrivită pentru a-şi duce la îndeplinire toate planurile.

Distribuirea este permisă