E timpul să vă faceți confortabili: Chairsupply, de acum disponibil în pCon.catalog!

Ne petrecem marea majoritate a zilei stând pe.. scaune. Potrivit studiilor, oamenii îşi epuizează aproximativ o treime din existenţă pe scaun. În unele ţări, totalul ajunge chiar şi la 13 ore! Totuşi, acest lucru nu este foarte surprinzător. Doar gândiţi-vă cât timp staţi la birou, peste care mai adăugaţi şi orele de acasă, din faţa monitorului…

Având în vedere statisticile, ar cam trebui să ne punem întrebarea: oare nu este super important pe ce stăm? Ei bine, pentru compania olandeză Chairsupply (al cărei nume spune totul în legătură cu domeniul sau de activitate!), scopul principal este să ofere cele mai variate oferte de scaune!

În afara aspectelor ergonomice, Chairsupply se concentrează şi pe un raport calitate-preţ cât mai bun. În plus, nu doar că ei garantează un timp de livrare foarte scurt, însă oferă şi diverse servicii pentru designeri, comercianţi şi arhitecţi – prin intermediul pCon.catalog! Modelele 3D cu ofertele Chairsupply sunt de acum disponibile în catalogul nostru, gratuit!

Vreţi să vă optimizați spaţiul de lucru? Începeţi planificările acum cu modelele CAD puse la dispoziţie de Chairsupply, alături de planificatorul de cameră gratuit pCon.planner!

Distribuirea este permisă