Cele 3 elemente esenţiale ale aplicaţiei pCon.box – o experienţă de vânzări completă

roll-out-a-mobile-sales-app

Ultimul nostru articol în care discutăm despre cele 3 mari beneficii ale aplicaţiei pCon.box va trata poate cel mai important subiect: experienţa de vânzări completă pe care pCon.box v-o oferă.

Indiferent de utilitatea unui produs şi de modul în care acesta este folosit, totul devine redundant dacă “the user experience” nu impresionează. Să luăm un exemplu concret: un element de mobilier. Poate că acesta este confecţionat din cele mai bune materiale şi are preţul potrivit, însă cine ar vrea să-l cumpere dacă designul sau este total pe dinafară?!

Cheia în vânzări este să îndepliniţi cât mai multe criterii (dacă nu toate) PENTRU clienţi şi să le oferiţi acestora cea mai bună experienţă posibilă. Aici aplicaţia noastră, pCon.box, vă vine-n ajutor!

pCon.box – o experienţă care transcede digitalul

E o mare diferenţa dintre a vedea un produs într-un catalog şi a-l “experimenta” în timp şi în mod real, nu? Am pus această întrebare ca să ajungem la configuraţiile digitale pe care aplicaţia de vânzări pCon.box vă permite să le accesaţi. Ele sunt extrem de utile, întrucât lasă o impresie foarte puternică şi veridică pentru clienţi. Ei au astfel posibilitatea să vadă toate beneficiile produselor dorite direct de pe dispozitivul lor mobil sau din faţă calculatorului. Discutăm aici despre cele mai mici amănunte, în detaliu. Nivelul de interactivitate este maximal. Pot face orice.

Totul este posibil datorită combinării datelor OFML (ce permit crearea, distribuţia automată şi procesarea datelor de-a lungul întregului proces de configurare, ofertare şi prezentare) cu cele mai noi tehnologii smart ale momentului.

Desigur că pCon.box este în pas cu cele mai noi tendinţe. Interfaţa sa este user-friendly, practică, uşor de folosit şi… foarte satisfăcătoare!

pCon.box aduce oamenii laolaltă

Încă un aspect extrem de important în legătură cu aplicaţia de vânzări pCon.box: crearea de relaţii inter-umane şi, implicit, clădirea încrederii clienţilor în echipa voastră de vânzări. Mai mult decât atât, pCon.box îmbunătăţeşte atât comunicarea internă, cât şi pe cea externă, îndeplineşte nevoile clienţilor şi oferă alternative.

Aşadar, sunteţi pregătiţi să le oferiţi clienţilor cea mai bună experienţă de vânzări posibilă? pCon.box este cea mai bună soluție!

Distribuirea este permisă